Slapen en baden in luxe
Architectuur, architecture, interieur, interieurarchitectuur, interior, interiorarchitecture, design, verbouw, herbestemming, groen, c2c, renovatie, nieuwbouw, exterieur, duurzaam, revit, vormgeving, ontwerp, woning, kantoor, boerderij, uitbouw, tuin, meubels, styling, architect,
15885
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15885,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Slapen en baden in luxe

Over dit project

De bovenste verdieping van de woning bestond uit twee separate slaapkamers en een kleine donkere badkamer. De opdrachtgevers hadden de wens om de badkamer aan te pakken en één van de slaapkamers als inloopkast in te richten.

 

Het nieuwe ontwerp voor de verdieping loste het probleem op waar de bewoners niet wisten dat ze die hadden. Door alle wanden van de verdieping weg te halen onstond er één grote ruimte, waarin een grote luxe hotelsuite sfeer is gecreëerd. De badkamer is als doorloop ruimte tussen de slaapkamer en inloopkast geplaatst welke met glazen schuifdeuren kan worden gesloten. De wand van de badkamer is afgerond zodat de verbinding tussen de ruimtes wordt benadrukt.

 

In de badkamer is een ruime inloopdouche, dubbel wastafel en toilet geplaatst. Het slaapgedeelte is voorzien van een houten achterwand met indirecte verlichting. En bij het kleding gedeelte is een maatwerk kast geplaatst. Gemaakt door Rusink Interieur. De doorlopende visgraat vloer en verlaagd plafond met inbouwspots maakt de ruimte af en geeft een luxe uitstraling.