Een beetje kleur in de slaapkamer
Architectuur, architecture, interieur, interieurarchitectuur, interior, interiorarchitecture, design, verbouw, herbestemming, groen, c2c, renovatie, nieuwbouw, exterieur, duurzaam, revit, vormgeving, ontwerp, woning, kantoor, boerderij, uitbouw, tuin, meubels, styling, architect,
15817
post-template-default,single,single-post,postid-15817,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Een beetje kleur in de slaapkamer

Ik kreeg laatst de vraag of ik mee wou kijken naar een bovenverdieping. De opdrachtgevers zijn bezig een woning van rond 1910 te renoveren en zijn bijna aan de afwerking toe. Maar nu alles wit en strak is, kwam de vraag: “Wat nu?”

Één ding wisten ze wel; het mocht vrij uitgesproken en kleurrijk worden. Hoewel ik deze vraag nog nooit eerder heb gehad, heb ik het met beide handen aangegrepen. Op basis van een aantal bestaande elementen in de woning heb ik een ontwerp gemaakt voor verschillende kamers. Hieronder zijn een aantal impressies die ik heb gemaakt.

Het resultaat volgt later…