Werkwijze
Architectuur, architecture, interieur, interieurarchitectuur, interior, interiorarchitecture, design, verbouw, herbestemming, groen, c2c, renovatie, nieuwbouw, exterieur, duurzaam, revit, vormgeving, ontwerp, woning, kantoor, boerderij, uitbouw, tuin, meubels, styling, architect,
15465
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15465,page-child,parent-pageid-15342,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Werkwijze

Een ingrijpende verbouwing vraagt om een gedegen aanpak. Het proces begint met het in kaart brengen van de wensen van de opdrachtgever. Of dat nou voor de particuliere of zakelijke markt is. Belangrijk hierbij is dat beide partijen elkaar begrijpen en hetzelfde doel voor ogen hebben. Door het stellen van de juiste vragen probeert Thijs Bongers tot de kern van het verhaal te komen. Deze analyse van de opdracht in combinatie met de bestaande context vormen de basis van het ontwerp.

Afhankelijk van opgave wordt het ontwerp in verschillende fases uitgewerkt tot een definitief plan. Door middel van onderzoek en schetsen wordt een concept ontwikkeld dat past bij de opgave, de opdrachtgever en de plek. Vervolgens worden de verschillende onderdelen steeds verder uitgewerkt tot in het kleinste detail. Verlichtingsplannen, meubelvoorstellen of zelfs de tuin kunnen onderdeel uitmaken van de opgave. Zowel op creatief, technisch of organisatorisch niveau wordt de opdrachtgever tijdens het gehele proces bij het ontwerp en uitvoering betrokken. Daardoor kunnen nieuwe inzichten op ieder moment worden bijgesteld.

“Nieuwe inzichten kunnen op ieder moment worden bijgesteld”.

Architectuur is een specialisme en te complex om alleen uit te voeren. Voor bepaalde onderdelen kan het nodig zijn om externe partijen in schakelen. Voor de uitvoering van een project beschikt Studio Thijs Bongers over een breed netwerk van vakmensen en ambachtslieden met ieder hun eigen expertise.

Door intensief bij de uitvoering betrokken te blijven wordt de opdrachtgever ontzorgt en wordt er op toegezien dat het ontwerp uiteindelijk perfect wordt vertaald. Dit gezamenlijk belang resulteert in een omgeving waarin u zich thuis voelt.

Een ingrijpende verbouwing vraagt om een gedegen aanpak. Bekijk hier hoe Studio Thijs Bongers uw project naar een hoger plan kan brengen.