Categorie
Nieuwbouw, Zakelijk

Kantoor

Van Beijck

Een functioneel bedrijfsgebouw waarbij de ruimte om te groeien is meegenomen. 

De oude locatie voor Van Beijck werd te klein, daarom is in de buurt een nieuw bedrijfsgebouw neergezet waarin het bedrijf verder kan groeien. In het begin hebben ze ongeveer de helft van het gebouw nodig. De andere helft kan door slimme indelingen eenvoudig verhuurd worden aan huurders.

 

Mochten ze in de toekomst verder groeien, kunnen deze delen op eenvoudige manier aan het bedrijfsgedeelte toegevoegd worden. 

 

De buitenzijde is opgetrokken in donker metselwerk met smalle verticale raampartijen over twee verdiepingen die een mooi ritme geven aan het gebouw.  

opdrachtgever  Zakenlijk

locatie  Neede

status  in uitvoering

ontwerpjaar 2022

bouwjaar 2024-2025

constructeur  BBS Bouwadvies

aannemer  Te Woerd

installaties  Schuurmans Installatieadvies